Thumbnail Image

Kunstnergruppen Midtjylland

Kunstnergruppen Midtjylland


Lone Vistoft

Maleri, pastel og meget lidt keramik

Edelsborgvej 18
8660 Skanderborg
Tlf. 86 51 05 14
Mob. 20 40 40 99

E-mail: lone@vistoft.dk
Website: www.lonevistoft.dk

Farverne har dominerende plads i mine malerier. Det er vigtigt for mig, at farverne fremstår så rene som muligt; selv ved farveblandinger. Det er farverne og farvekombinationer der skal sige beskueren noget. Det er vigtigt for mig, at mit maleri fortæller en historie. Det behøver ikke, at være den samme historie. Det kommer an på beskueren.

I det daglige når jeg ikke maler er jeg ejer af Sjøreen City KunstnerArtikler i Århus. Med salg af kunstnerartikler til professionelle og hobbykunstnere, er det vigtigt at man kan sin materialelære til bunds, så man kan guide kunderne i den rigtige retning. Endvidere giver det dagligt inspiration, når man taler med kunstner om bl.a. farver og farvevalg. På mange felter er hverdagen i Sjøreen City KunstnerArtikler en fortsat videreudvikling af min kunstneriske lærdom, og en inspirationskilde til mit fortsatte arbejde med mine malerier.

Jeg har været på mange kurser både i Danmark og i udlandet. Her kan bl.a. nævnes ophold USA. Endvidere har jeg gået på flere kurser på Kunst og Design Skole, samt Århus Kunstakademi.

Værker

Klik for at se dem større.
Der er da mulighed for at skifte til næste og forrige billede med mus og piltaster.

Beautiful Transperancy

Farveturbulens

Grees

Art Festival Kerteminde