Thumbnail Image

Kunstnergruppen Midtjylland

Kunstnergruppen Midtjylland


Erik Morsing

Maleri (olie, akryl, akvarel, pastel), Tegning

Hovedgaden 68
8670 Låsby
Tlf. 86 19 73 06
Mob. 20 73 19 05
E-mail: kontakt@erikmorsing.dk
Website: www.erikmorsing.dk

Erik Morsing er ingeniøruddannet og arbejder også som illustrator og kunstmaler. Han har designet og malet en stor del bogforsider samt udgivet en del kunstpostkort, heriblandt De 12 Stjernetegn, der også er trykt som A3-plakater. Han har mange års erfaring med tegning og maling og har prøvet mange materialer og teknikker. I illustratorvirksomheden indgår også opgaver som hjemmesidedesign, design af brochurer og visitkort, design af firmalogoer mm.

Fra begyndelsen har jeg været fascineret af naturen, og jeg har bestræbt mig på at afbilde denne så minutiøst og "naturalistisk", som det var mig muligt. Det minutiøse islæt har jeg beholdt siden, da jeg lægger stor vægt på det gode håndværk.

Stilen og nogle af materialerne har dog ændret sig siden. Jeg har med stor glæde forsøgt at skildre naturens og kulturens paradokser i mine surrealistiske billeder, som kun tilsyneladende skildrer kendte "landskaber". Mine største inspirationskilder var René Magritte, Salvador Dali og Max Ernst.

Senere har interessen for "Fantasy-art" meldt sig, hvilket har stillet yderligere krav til teknik og fantasi, og jeg har fundet inspiration fra mange fantasy-art kunstnere. I dag arbejder jeg med nærmest med det hele i kombination. Jeg er dog også begyndt at slække lidt på formerne.

Værker

Klik for at se dem større.
Der er da mulighed for at skifte til næste og forrige billede med mus og piltaster.

Wizard Eyes (Akryl 150 X 100 cm.)

Explore The World (Akryl 100 X 100 cm.)

Arrival (Akryl 70 X 50 cm.)

Bjergtroldmandens Slot (Akryl)